Usługi opiekuńcze

Opieka dla seniorów

Oferujemy usługi opiekuńcze dla osób starszych - seniorów, chorych czy niesamodzielnych w każdym wymiarze i zakresie. Opieka domowa jest zawsze dopasowana do rzeczywistych potrzeb Podopiecznego i jego Rodziny. Usługi opiekuńcze dla seniorów świadczymy na terenie województw: łódzkie ,mazowieckie - także z opieka z zamieszkaniem.
Jeśli poszukujecie Państwo opiekuna, informacji n-a temat opieki w domu, wsparcia i pomocy w sytuacji gdy osoba bliska potrzebuje wykwalifikowanej opieki (np. po hospitalizacji) zapraszamy do kontaktu.

Usługi opiekuńcze - opieka dla ludzi starszych - seniorów
Zapewniamy szybką realizację opieki, ciągłość opieki, opiekuna na zastępstwo. Nasz koordynator przyjedzie do Państwa i wspólnie ustalicie plan opieki.
Zachęcamy do kontaktu telefonicznego – 601 320 582 oraz poprzez meila: pensjonatlibra@gmail.com

• OPIEKA GODZINOWA
  • Opieka nad osobą starszą od 2 do 6 godzin dziennie. Ceny – od 18,00 do 50,00 zł/godz.
  • OPIEKA DZIENNA
  • Opieka nad osobą starszą od 6 do 12 godzin dziennie. Ceny – od 18,50 do 20,00 zł/godz.
  • OPIEKA 24/7 – BEZ ZAMIESZKANIA
  • OPIEKA CAŁODOBOWA nad osobą starszą. Ceny – od 18,00 do 19,00 zł/godz.
  • OPIEKA Z ZAMIESZKANIEM
  • OPIEKA CAŁODOBOWA nad osobą starszą. Ceny – od 3200,00 złotych/miesiąc
  • NOCNA I ŚWIĄTECZNA OPIEKA ZDROWOTNA
  • Świąteczna opieka domowa ustalana jest indywidualnie do Państwa potrzeb i możliwości finansowych.
  • Całodobowa OPIEKA Z ZAMIESZKANIEM
  • W naszym ośrodku nad zalewem Sulejowskim,w sosonowym lesie,cisza,blisko piaszczystej plaży OPIEKA Z ZAMIESZKANIEM . Ceny – od 3400,00 złotych/miesiąc

Usługi opiekuńcze - opieka dla ludzi starszych - seniorów; opieka domowa i stacjonarna - Tomaszów Mazowiecki, woj. mazowieckie, łódzkie