Sponsorzy/przyjaciele

Ty też możesz zostać naszym Ambasadorem

Fundacja Tymon , która wspiera m.in dzieci z autyzmem i Zespołem Aspergera,zwraca się z prośbą o zaszczycenie nas swoja osobą, jako Ambasadora Fundacji Tymon.
Fundacja powołana została, aby nieść pomoc osobom potrzebującym opieki i wsparcia, zwłaszcza dzieciom niepełnosprawnym, z zaburzeniami ze spektrum autyzmu, Zespołem Aspergera
Wierzymy, że objęcie naszych podopiecznych kompleksową opieką pozwoli im w przyszłości normalnie funkcjonować i szczęśliwie żyć, natomiast odciążenie rodziców w codziennej opiece nad dzieckiem pomaga im w zmierzaniu się z szarą, trudną codziennością.
...
W zamian za okazane wsparcie możemy zaoferować umieszczenie nazwy Państwa firmy :
  • jako Ambasadora na tablicy informacyjnej w siedzibie Fundacji
  • wpisie na naszą stronę internetową (nazwisko/logo) w zakładce Nasi Przyjaciele Sponsorzy,
  • podziękowaniu wygłoszonym w trakcie uroczystości obchodzonych w Fundacji
Oferujemy również możliwość wykorzystania Pana wizerunku podczas akcji plenerowych oraz innych, podejmowanych w trakcie całego roku. Jesteśmy otwarci także na zaproponowane przez Państwa sposoby promocji.
Szanowni Państwo!
Możecie skorzystać z okazji i już dziś włączyć się w naszą inicjatywę. W jej realizację wkładamy własne siły i środki, lecz ze względu na potrzebę wsparcia większej liczby uczestników gorąco liczymy na Państwa pomoc, wierząc, że dla Państwa będzie to wspaniała promocja i reklama. Na co przeznaczamy pozyskane dotację, jakie działania wspieramy:
  • organizacja zajęć arteterapii,
  • organizacja turnusów terapeutycznych,
  • pomoc w prawidłowym rozwoju dzieci, także tych szczególnie uzdolnionych,
  • finansowanie zajęć rehabilitacji ruchowej i Integracji Sensorycznej dla dzieci z autyzmem i niepełnosprawnością intelektualną,
  • pomoc psychologiczna oraz prawna dla rodziców i opiekunów dzieci autystycznych,
  • zajęcia z logopedą,
  • zakup upominków okolicznościowych,
  • organizowanie zielonych przedszkoli oraz turnusów rehabilitacyjnych.
...
Wierzymy że udzielone przez Państwa wsparcie finansowe umożliwi zrealizowanie zamierzonych inicjatyw i będzie wkładem w rozwój i przyszłość naszych podopiecznych. A podziękowaniem będzie uśmiech na buziach dzieci

Program terapeutyczny turnusu obejmuje zajęcia dla dziecka z autyzmem lub Zespołem Aspergera - turnusy Asperger, turnusy autyzm
Usługi opiekuńcze - opieka dla ludzi starszych - seniorów; opieka domowa i stacjonarna - Tomaszów Mazowiecki, woj. mazowieckie, łódzkie